The smart Trick of drumul gresit That Nobody is DiscussingAsta micul, mai cooperant, vede poza, da singur zoom si recunoaste TIR-urile treatment tocmai ce trecuse. Il ia deoparte pe senior si ii zice ceva. Pare ca intelege treatment e treaba si ne arunca o privire la noi de genul “pai de ce n-ati zis mai baieti asa”? In good, trecem in urmatoarea transa, parcam motocicletele si intram in cladirea vamii. Aici o vedem pe sora lui Didi, imbracata in civil de data aceasta, ne deal with semn sa asteptam... in buna traditie a vamilor mongoleze nu merge reteaua. Rusii si mongolii treceau bine-mersi insa cei treatment aveau viza trebuiau sa astepte. Dupa vreo ora de asteptare dam actele unui sef de-acolo, ne scrie datele pe o hartie si ne da drumul. Pe un observe din birou rula, pe un ecran negru comanda ping cu parametrul “-t”. Probabil ca mai dura cu reteaua.

ŞOLDURILE: reprezintă utilizarea liberului arbitru pentru a găsi propria cale în planul product. O issueă la şolduri subliniază o lipsă de utilizare a propriului liber arbitru şi faptul de a nu avea un scop în by way ofţă. O durere la şolduri indică o frică de a lua decizii importante.

Se intalneste cu Metin treatment ii spune ca trebuie sa mearga la fabrica, el refuza motivand ca are altceva de facut si ajung sa se certe Metin invinuindu-l ca din cauza lui l-a parasit logodnica si apoi Riza il ameninta sa se comporte cum trebuie ca altfel il omoara.

Ce mi se potriveste ? – De-a lungul timpului am observat ca indiferent cat de bine structuram website-ul sau scriem ghiduri despre Grecia, nu avem cum sa multumim pe toata lumea…

Au trecut cateva zile si Riza sta mereu in camera si nu prea discuta cu nimeni lucru care o exaspereaza pe Melike si il intreaba daca cumva este indragostit de Dila. La raspunsul lui Riza ca intradevar este indragostit Melike il intreaba cum o poate el iubi pe fata aia. Riza ii raspunde ca si el este om si se poate indragosti si dupa aceasta discutie aprinsa cu mama lui se enerveaza si pleaca.

3. Intre Kardzali si Makaza 4 echipaje de politie; mi s-a parut enorm pentru o portiune de 40km. Le-am intalnit la intoarcere din Grecia; cand m-am dus nu era nici un echipaj.

TAPASYA va da nastere unei fetite. Mama ICHCHAEI nu mai suporta jignirile din partea  ticalosei de SUMITRA si pleaca si ea din casa THAKUR. Era regular ca o mama sa nu isi lase fiica la greu.

Ea Il mai intreaba ce se intampla cand afla cine este si daca il impusca si el ii spune ca nu are decat sa il impuste. Apoi o trimite de acolo. Fatma ajunge la restaurantul la care i-a dat intalnire Azer treatment i-a pregatit Specific drumul presarandu-l cu petale de trandafir.

Felicitari maxime pentru blog site si multumim ca existati. Datorita voua am reusit sa pregatesc o calatorie, neplanificata, cu masina catre Atena. Contributia mea pentru acest website este urmatoarea:

Va amintiti ca pornise in cautarea ICHCHAEI. Multa vreme a a cautat-o dar nu a gasit-o pe femeia pe care  nu incetase s-o iubeasca . Si cum nu isi gaseste rostul fara ICHCHA, VEER ia hotararea sa emigreze crezand ca viata lui website va putea fi alta.

Pe drumul de la vama ne-am intalnit si cu Mihai, Oana si Vladimir. Schimbam impresii despre drum, ne pupam, ne uram de bine si o luam fiecare din directia sa. Saracii aveau sa stea 20 si ceva de ore la granita Ruso-Mongola.

Am mers de foarte multe ori si nu am vazut politie in acesti two km deci puteti merge fara probleme pentru vigneta.

Ar fi o lovitură să piardă la TAS, dar sper să nu se întâmple așa. Viitorul benefită titlul”. Celălalt a sancționat politica de achiziții a FCSB: „Și cluburile mari au obligația să ofere copiilor șansa să ajungă la seniori”.

Autostrada se opreste in Iogumenitsa, in port (mai precis immediate la casa de bilete pentru multe ferryboat-uri care pleaca de aici). Gasiti o harta foarte bine detaliata de catre oficialitatile grecesti aici: Egnatia Odos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *